Replay webinars Biologisch ritme

Bijna alle processen in ons lichaam worden geregeld door onze biologische klok. Toch vergeten we hier weleens rekening mee te houden of is het te ingewikkeld vanwege wisselende werktijden of nachtdiensten. Dit kan op termijn risico’s met zich meebrengen zoals oververmoeidheid, een verstoord slaappatroon, darmproblemen maar ook overgewicht en andere aandoeningen. 

Samen met verschillende experts op het gebied van biologisch ritme, voeding, licht, slaap en darmgezondheid organiseerde Science for Health vier webinars waarbij alle onderwerpen uitgebreid aan bod zijn gekomen. Elk webinar gaat in op een specifiek thema waarbij wetenschappelijke informatie wordt vertaald naar praktische adviezen en aanbevelingen.

De replay van alle webinars is nu beschikbaar. Onderaan deze pagina vind je de link naar het thema-dossier Biologisch ritme. Hier vind je niet alleen de webinars terug maar ook brochures over dit onderwerp voor jezelf en/of voor je cliënten. 

Bekijk de replay

Vul je gegevens in en dan kun je het webinar direct terugkijken. Als je achteraf de evaluatie invult kom je in aanmerking voor accreditatiepunten.