Bekijk onze on demand webinars!

Wil je graag online bijscholen? Bekijk onze (geaccrediteerde) webinars on demand wanneer je wilt! Je kunt kiezen uit diverse onderwerpen, bijv. biologisch ritme, darmmicrobiota en mondgezondheid, pre- en probiotica bij kinderen of de darm als gastheer voor je tweede brein.

Naar de webinars

E-learning gezonder oud worden!

Een diverse darmmicrobiota draagt bij aan een robuuste gezondheid. Door verschillende factoren neemt de diversiteit af naarmate we ouder worden. Dat dit flinke impact kan hebben op de gezondheid en kwaliteit van leven van ouderen komt aan bod in deze e-learning. Geaccrediteerd door de BGN (2 punten). KABIZ (BLCN) en ADAP in aanvraag.

Naar de e-learning

E-learning basis darmmicrobiota, pre- en probiotica

In deze  basismodule kom je alles te weten over de darmmicrobiota en waarom deze bijzondere verzameling microben onmisbaar is voor de gezondheid.  Deze module is aanbevolen voor zorgverleners die nieuw zijn in het vakgebied darmgezondheid of die graag hun kennis willen opfrissen. Geaccrediteerd door de BGN (2 punten). KABIZ (BLCN) en ADAP in aanvraag.

Naar de e-learning

E-learning PDS, pathofysiologie, voeding en behandeling. Van wetenschap naar advies op maat!

PDS is een veelvoorkomende chronische darmaandoening die voor heftige klachten kan zorgen. Deze module gaat in op de pathofysiologie, diagnostiek en behandeling aan de hand van recente literatuur. Ook wordt ingegaan op SIBO. Accreditatie is in aanvraag.

Naar de e-learning

E-learning eet je darmen gezond!

Maak jij je sterk voor de darmgezondheid van je cliënten? Bij gezonde leefstijl hoort namelijk ook: goed zorgen voor je darmen en microbiota. Deze e-learning is gebaseerd op het webinar Eet je darmen gezond en is geaccrediteerd door ADAP, BGN, V&VN en KABIZ (BLCN).

Naar de e-learning

E-learning zet je darmen in beweging!

Voeding is belangrijk voor sporters, zij willen graag hun prestaties verbeteren. Hoe kun je dit met voeding bereiken? Welke rol speelt het microbioom bij de gezondheid en wat is het nut van probiotica voor (top)sporters? Zet je darmen in beweging is geaccrediteerd door BGN en KABIZ (BLCN).

Naar de e-learning