Medio september beschikbaar: Gezonder oud worden!

Een diverse darmmicrobiota draagt bij aan een robuuste gezondheid. Door verschillende factoren neemt de diversiteit af naarmate we ouder worden. Dat dit flinke impact kan hebben op de gezondheid en kwaliteit van leven van ouderen komt aan bod in deze e-learning. 

Medio september beschikbaar: Basis darmmicrobiota, pre- en probiotica

In deze  basismodule kom je alles te weten over de darmmicrobiota en waarom deze bijzondere verzameling microben onmisbaar is voor de gezondheid.  Deze module is aanbevolen voor zorgverleners die nieuw zijn in het vakgebied darmgezondheid of die graag hun kennis willen opfrissen. 

E-learning eet je darmen gezond!

Maak jij je sterk voor de darmgezondheid van je cliënten? Bij gezonde leefstijl hoort namelijk ook: goed zorgen voor je darmen en microbiota. Deze e-learning is gebaseerd op het webinar Eet je darmen gezond en is geaccrediteerd door ADAP, BGN, V&VN en KABIZ (BLCN).

Lees meer en meld je aan

E-learning zet je darmen in beweging!

Voeding is belangrijk voor sporters, zij willen graag hun prestaties verbeteren. Hoe kun je dit met voeding bereiken? Welke rol speelt het microbioom bij de gezondheid en wat is het nut van probiotica voor (top)sporters? Zet je darmen in beweging is geaccrediteerd door ADAP, BGN en KABIZ (BLCN)

Lees meer en meld je aan