Dr. Marijke Gordijn

Marijke Gordijn is chronobioloog/slaapwetenschapper en gepromoveerd in de medische wetenschappen. Sinds 2012 is zij werkzaam als directeur en senior wetenschapper in haar eigen bedrijf Chrono@Work. Tevens is zij gastmedewerker bij de afdeling Chronobiologie van de Rijksuniversiteit Groningen en werkt zij nauw samen met de Psychiatrische Universiteitskliniek van het UMCG. Ze is één van de oprichters van Chronotherapie Netwerk Nederland en de Good Light Group en is daarvan bestuurslid. Van 2020-2022 was ze ‘president’ en sinds juni 2022 is ze ‘past-president’ in het bestuur van de Society for Light Treatment and Biological Rhythms. Haar onderzoek, onderwijs en advieswerk is vooral gericht op het belang van 24-uurs ritmiek en slaap voor onze (mentale en somatische) gezondheid en ons functioneren, en de mogelijke ingrepen op het gebied van licht en donker, voeding en slaap om welzijn en gezondheid te verbeteren.

Elly Kaldenberg

Elly Kaldenberg is (sport)diëtist en initiatiefnemer van SanAvis. Zij stuurt de voedingskundigen/diëtisten aan die worden ingezet voor projecten binnen SanAvis. Elly is als allrounder al jaren werkzaam binnen de wereld van voeding en diëtetiek. Naast voeding en leefstijl heeft zij zich gespecialiseerd in sportvoeding. Met SanAvis richt zij zich op gezond eten op het werk voor energieke medewerkers. Zij is bovendien specialist op gebied van voeding en onregelmatige diensten.

Dr. Olaf Larsen

Olaf Larsen studeerde scheikunde en promoveerde vervolgens in de natuurkunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na postdoctoral research aan New York University en het Instituut voor Atoom- en Molecuulfysica in Amsterdam maakte hij de overstap naar de industrie. Olaf werkte voor ASML, TNO en als consultant Life Sciences. Sinds 2010 is hij hoofd van de Science afdeling van Yakult Nederland en lid van het Management Team. Daarnaast kreeg hij in  2016 een parttime aanstelling als Assistent Professor aan het Athena Instituut, VU. Olaf’s onderzoek richt zich op de valorisatie van microbiota management met een focus op probiotica, One Health en computational modeling.