Replay webinar Chrono-Nutrition: je bent wat en wanneer je eet

Bekijk nu de replay van het webinar Chrono-Nutrition: je bent wat en wanneer je eet die werd uitgezonden op 16 november 2021. Er wordt besproken hoe je de kennis over chrono-nutrition kunt inzetten in het grotere plaatje van leefstijladviezen. Denk bijvoorbeeld aan mensen die op onregelmatige dagen en op wisselende tijden werken, waarvan bekend is dat het ziekteverzuim (o.a. darmklachten, griep, burn-out etc) hoger is dan gemiddeld. Dit webinar is een must voor alle gezondheidsprofessionals die zich bezighouden met voedings- en leefstijladvies.

Sprekers
Gerda Pot is voedingswetenschapper en werkzaam bij het Louis Bolk Instituut en King’s College in Londen. Zij is de pionier in het onderzoek naar chrono-nutrition.

Elly Kaldenberg is (sport)diëtist en initiatiefnemer van SanAvis. Met SanAvis richt zij zich op gezond eten op het werk voor energieke medewerkers. Zij is bovendien specialist op gebied van voeding en gezondheid bij onregelmatige diensten.

Accreditatie loopt tot 16 februari 2022: ADAP (1,5), BGN (0,5), BLCN (1,5) en V&VN (2)

Bekijk replay webinar Chrono-nutrition: Je bent wat en wanneer je eet

Nog geen account bij Webinary? Maak dit zelf aan met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord. Je kunt daarna direct het webinar bekijken. Wil je accreditatiepunten? Klik dan na het webinar door naar de evaluatie!