Webinar Chrono-Nutrition: je bent wat en wanneer je eet

Tijdens het live webinar Chrono-Nutrition: je bent wat en wanneer je eet wordt besproken hoe je de kennis over chrono-nutrition kunt inzetten in het grotere plaatje van leefstijladviezen. Chrono-nutrition (chronos = Grieks voor tijd, nutrition = voeding) is de verzamelnaam voor onderzoek naar wanneer, hoe vaak en hoe regelmatig we eten en wat dat voor ons lichaam betekent.

Denk bijvoorbeeld aan mensen die op onregelmatige dagen en op wisselende tijden werken, waarvan bekend is dat het ziekteverzuim (o.a. darmklachten, griep, burn-out etc) hoger is dan gemiddeld. Dit webinar is een must voor alle gezondheidsprofessionals die zich bezighouden met voedings- en leefstijladvies.

Sprekers
Gerda Pot is voedingswetenschapper en werkzaam bij het Louis Bolk Instituut en King’s College in Londen. Zij is de pionier in het onderzoek naar chrono-nutrition.

Elly Kaldenberg is (sport)diëtist en initiatiefnemer van SanAvis. Met SanAvis richt zij zich op gezond eten op het werk voor energieke medewerkers. Zij is bovendien specialist op gebied van voeding en gezondheid bij onregelmatige diensten.

Datum: dinsdag 16 november 15.00 – 16.30 uur
Kosten: geen
Accreditatie: ADAP (1,5), BGN (0,5), BLCN (1,5) en V&VN (2)

Meld je nu aan voor het webinar: