Dag van de Diëtist-winactie: Een post-HBO module maag-, darm- en leverziekten

Leuk dat je kans wilt maken op een post-HBO module over maag-, darm- en leverziekten!  Deze post HBO cursus is ontwikkeld door Pit Actief en verschillende experts uit het werkveld. 

De cursus bestaat uit een basismodule op 9 november 2023, een 1e en 2e lijns module op 8 december 2023 en verdiepingsmodule op 24 januari 2024. Je kunt zelf kiezen welke module het meest aansluit bij jouw expertise. Wij geven twee keer een module weg om het beroep van diëtist te vieren! Laat hieronder je gegevens achter om kans te maken. De winnaars krijgen begin oktober bericht.

 Praktische informatie en actievoorwaarden:  

 • Deze actie is exclusief voor diëtisten die wonen en werken in Nederland. 
 • Meedoen kan tot 30 september 2023.
 • Je maakt kans op één gratis module. Indien je de hele cursus wilt volgen zijn de andere modules voor eigen rekening.
 • Zorg dat je beschikbaar bent op de dag van jouw voorkeursmodule. De prijs is niet overdraagbaar aan iemand anders of in te wisselen voor een andere scholing.
 • Uit alle inzendingen worden willekeurig twee winnaars gekozen. De naam en het e-mailadres van de winnaars worden doorgegeven aan Pit Actief, waarna Pit Actief contact op zal nemen met de winnaars om de aanmelding voor de zelfgekozen module te voltooien.
  De inhoud, organisatie en uitvoering van de cursus is voorbehouden aan Pit Actief. Alle informatie over de cursus staat hier: Maag-, darm- en leverziekten – PIT Actief
 • De reguliere deelnamekosten voor één module zijn €247,50 (leden netwerk MDL, NVD, DCN, VBVD) of €330,00 voor niet-leden.  
 • De prijs is niet inwisselbaar voor geld of een andere cursus. Eventuele bijkomende kosten zoals voor reizen, parkeren of het onverhoopt wijzigen of missen van de module zijn voor rekening van de deelnemer. 

  Ja, ik wil kans maken op een module voor de post HBO cursus maag-, darm- en leverziekten