Dag van de Diëtist-actie Leergang diarree & obstipatie

Leuk dat je interesse hebt in het onderwerp diarree en obstipatie!  Deze leergang is ontwikkeld door Pit Actief en verschillende experts uit het werkveld. 

De leergang bestaat uit uitgebreide zelfstudie met opdrachten, casuïstiek, richtlijnen, literatuur, online colleges en een toets.  

De student bespreekt de studiestof tijdens de contactdag met de docenten en medestudenten. Na afloop van de contactdag werkt de student eigen casuïstiek uit, waarop persoonlijke feedback gegeven wordt door de docenten. 

 Praktische informatie en actievoorwaarden:  

  • Deze actie is exclusief voor diëtisten die wonen en werken in Nederland. 
  • Uit alle inzendingen wordt willekeurig één winnaar gekozen. De naam en het e-mailadres van de winnaar worden doorgegeven aan Pit Actief, waarna Pit Actief contact op zal nemen met de winnaar om de aanmelding voor de leergang te voltooien.
    De inhoud, organisatie en uitvoering van de cursus is volledig in handen van Pit Actief. Alle informatie over de leergang staat hier: https://www.pitactief.nl/scholing/diarree-en-obstipatie-leergang/ 
  • De reguliere deelnamekosten zijn €565,00 (leden netwerk MDL, NVD, DCN, VBVD) of €780,00 niet-leden.  
  • De prijs is niet inwisselbaar voor geld of een andere leergang of cursus. Eventuele bijkomende kosten zoals voor reizen, parkeren of het onverhoopt wijzigen of missen van de contactdag zijn voor rekening van de deelnemer. 

    Ja, ik wil kans maken op toegang tot de Leergang diarree & obstipatie