Themadossier: Dietary microbes

Gefermenteerde voedingsmiddelen zijn populair. Maar wat is nu het verschil met probiotica en hoe kun je het eten van gefermenteerde voeding stimuleren? Bekijk de Q&A van het webinar, download de special of vraag brochures aan om mee te geven aan je cliënten.

Verslag (Nederlands) van het webinar 'Dietary Microbes'

Op 28 maart 2023 vond het webinar Dietary Microbes plaats. Tijdens dit internationale webinar werd uitgebreid ingegaan op het onderwerp. Welke rol spelen ze en wat is het effect van gefermenteerde voeding op onze (darm)gezondheid. Samen met gerenommeerde sprekers werden de nieuwste inzichten besproken. Lees hier de Nederlandse samenvatting van het webinar.

Q&A van het webinar Dietary Microbes

Wil je graag in 20 minuten bijgepraat worden over het webinar? Bekijk dan de Q&A (in het Engels) met de meest gestelde vragen aan de sprekers.

Special Gefermenteerde voeding & probiotica

Gefermenteerde voedingsmiddelen zijn populair. Maar wat is nu het verschil met probiotica en hoe kun je het eten van gefermenteerde voeding stimuleren? Bekijk de factsheet voor meer informatie. Je kunt hem ook bij ons bestellen.

                                                                    

Informatie voor jou en je cliënt

Darmbalans Magazine

Een magazine vol met (gefermenteerde) recepten, interviews met experts en informatie over ons darmmicrobioom en probiotica.

Brochure: Fermenteren

Wat is fermenteren en wat gebeurt er tijdens het fermentatieproces? Lees er meer over in de brochure. Ook leuk om mee te geven aan cliënten!

De Blije Buik-praatplaat

Tips en trucs om je cliënten te coachen naar een blije buik? Deze praatplaat is ontwikkeld door de leefstijlcoaches van de Academie voor Leefstijl en Gezondheid en kan je hierbij helpen. De Blije Buik-praatplaat is beschikbaar als scheurblok en per post aan te vragen.