Menopauze: Lees en bekijk

In Nederland zijn 1,6 miljoen vrouwen in de overgang en 80% ervaart hierbij (ernstige) klachten die grote impact kunnen hebben op het dagelijks functioneren. Uit onderzoek blijkt dat veel gezondheidsprofessionals vinden dat ze onvoldoende kennis over dit onderwerp hebben en graag beter voorbereid willen zijn op vragen van cliënten.

Lees het verslag van het congres Menopauze, voeding en (darm)gezondheid, bekijk  of bestel de special over dit onderwerp of vraag het scheurblok aan om mee te geven aan je cliënten. Het congres Menopauze, voeding en (darm)gezondheid is nu als betaald webinar beschiikbaar!

Webinar Menopauze, voeding en (darm) gezondheid

Het congres was een groot succes en met een 8.7 beoordeeld! Om die reden bieden wij het congres nu als (betaald) webinar aan. Voor slechts €12,50 kun je het webinar volgen. Het is geaccrediteerd door ADAP, KABIZ, KRM, V&VN en BGN voor 3 punten.

Meer informatie en aanmelden

Opvliegers op het spreekuur: leefstijladviezen bij de overgang

Er verandert veel tijdens de overgang. Wat zijn de gevolgen en welke praktische (voedings)adviezen kun je meegeven aan je cliënten? Lees er meer over in de special. Je kunt hem downloaden of bestellen via onze website.

Voor je cliënt: scheurblok

Bestel hier het handige scheurblok met voedings- een leefstijladviezen. Bevat praktische informatie die je mee kunt geven aan je cliënten. Ook is er ruimte voor jouw persoonlijke advies.

Congresverslag menopauze, voeding en (darm)gezondheid

‘De overgang is “hot” en dat komt omdat er heel veel vrouwen in de overgang zijn. En steeds duidelijker wordt dat klachten van deze vrouwen te verhelpen of te voorkomen zijn met adviezen gericht op voeding, leefstijl en darmgezondheid’. Hiermee opende dagvoorzitter gynaecoloog dr. Manon Kerkhof het congres dat werd bijgewoond door ruim 250 diëtisten, leefstijlcoaches en andere gezondheidsprofessionals. Lees hier het verslag.