Lees het verslag (Nederlands) van het webinar Dietary Microbes

Op 28 maart vond het webinar Dietary Microbes plaats. Tijdens dit internationale webinar werd uitgebreid ingegaan op het onderwerp. Welke rol spelen ze en wat is het effect van gefermenteerde voeding op onze (darm)gezondheid. Samen met gerenommeerde sprekers werden de nieuwste inzichten besproken. Lees hier de Nederlandse samenvatting van het webinar.

Bekijk de Q&A van het webinar Dietary Microbes

Wil je graag in 20 minuten bijgepraat worden over het webinar? Bekijk dan de Q&A (in het Engels) met de meest gestelde vragen aan de sprekers.

Wat is het verschil tussen probiotica en gefermenteerde voeding?

Gefermenteerde voedingsmiddelen zijn populair. Maar wat is nu het verschil met probiotica en hoe kun je het eten van gefermenteerde voeding stimuleren? Bekijk de factsheet voor meer informatie. Je kunt hem ook bij ons bestellen.

Download hier het Darmbalans magazine

Wil je meer weten over je darmecosysteem, probiotica en gefermenteerde voeding? Download dan hier het Darmbalans magazine. Een magazine vol met (gefermenteerde) recepten, interviews met experts en informatie over ons darmmicrobioom en probiotica. Liever de papieren versie? Vraag hem dan hier aan!

Download de brochure over fermenteren

Wat is fermenteren en wat gebeurt er tijdens het fermentatieproces? Lees er meer over in de brochure fermenteren.

Praatplaat blije buik

Tips en trucs om je cliƫnten te coachen naar een blije buik? Deze praatplaat is ontwikkeld door de leefstijlcoaches van de Academie voor Leefstijl en Gezondheid en kan je hierbij helpen. Je kunt het aanvragen als scheurblok via het formulier materialen aanvragen.