Eet je darmen gezond! Alles over microbiota, vezels en probiotica

Maak jij je sterk voor de darmgezondheid van je cliënten? Op donderdag 1 oktober organiseert Science for Health het middagseminar “Eet je darmen gezond” speciaal voor gewichtsconsulenten. Welke invloed hebben vezels, probiotica en de darm(microbiota) op de gezondheid en het behoud van een goed gewicht?

Wanneer is het zinvol om probiotica te adviseren? En natuurlijk krijg je ook praktische tips om je cliënten te motiveren om meer vezels te eten. Je gaat naar huis met nieuwe kennis en inspiratie om de (darm)gezondheid van je cliënten nog beter maken!

Let op: Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar! Wil je op de wachtlijst? Mail dan je naam en e-mailadres naar: info@scienceforhealth.nl. We nemen contact op als er plaatsen vrij komen. 

Altijd op de hoogte zijn van alle activiteiten en bijscholingen? Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief

Sprekers
Yneke Kootstra is voedingskundige, leefstijlcoach en auteur. Ze heeft een eigen praktijk voor voedingsadvies en (leefstijl)coaching, is oprichter van de Bruine Bonen Bende en is docent en directeur van de Academie voor Leefstijl en Gezondheid.
Esther Holvast is (sport)diëtist bij de wetenschappelijke afdeling van Yakult en geeft al ruim 25 jaar lezingen op het gebied van voeding, probiotica en darmgezondheid.

Deelname is gratis en inclusief lunch, materialen, borrel en goodiebag.
Accreditatie BGN: 1 punt.

Datum en locatie (let op: locatie is gewijzigd!)
Donderdag 1 oktober 2020 (12.30 – 15.30 uur)
Hotel Almere, Veluwezoom 45, 1327 AK Almere 

De afgelopen tijd hebben we onze bijscholingen ook online gegeven. Vooralsnog staat de bijeenkomst “live”gepland in Almere. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Mocht er op wat voor manier dan ook twijfel bestaan over de veiligheid van onze activiteiten dan bekijken we de mogelijkheid het seminar online aan te bieden.