Eet je darmen gezond! Alles over microbiota, vezels en probiotica

Let op: het seminar Eet je darmen gezond! is omgezet naar een live webinar! 

Maak jij je sterk voor de darmgezondheid van je cliënten? Op donderdag 1 oktober organiseert Science for Health het webinar “Eet je darmen gezond” speciaal voor gewichtsconsulenten. Welke invloed hebben vezels, probiotica en de darm(microbiota) op de gezondheid en het behoud van een goed gewicht?

Wanneer is het zinvol om probiotica te adviseren? En natuurlijk krijg je ook praktische tips om je cliënten te motiveren om meer vezels te eten. Je gaat naar huis met nieuwe kennis en inspiratie om de (darm)gezondheid van je cliënten nog beter te maken!

Yneke Kootstra is voedingskundige, leefstijlcoach en auteur. Ze heeft een eigen praktijk voor voedingsadvies en (leefstijl)coaching, is oprichter van de Bruine Bonen Bende en is docent en directeur van de Academie voor Leefstijl en Gezondheid.
Esther Holvast is (sport)diëtist bij de wetenschappelijke afdeling van Yakult en geeft al ruim 25 jaar lezingen op het gebied van voeding, probiotica en darmgezondheid.

Programma: 
13.00 – 13.15 uur: Welkom en introductie, Esther Holvast
13.15 – 14.15 uur:  Darmen en gezondheid, Yneke Kootstra
korte pauze
14.20 – 15.00 uur:  Darmmicrobiota en probiotica, Esther Holvast

Datum: donderdag 1 oktober 2020 13.00 – 15.00 uur
Kosten: geen
Accreditatie (BGN): 1 punt

Extra: maaltijd via Thuisbezorgd.nl!
We vinden het jammer dat we je dit keer niet persoonlijk kunnen ontvangen met een hapje en een drankje. Daarom krijgen alle deelnemers een online voucher om te besteden bij Thuisbezorgd.nl. Hiermee kun je op de dag van het webinar alsnog een lunch of maaltijd bij je thuis laten bezorgen!

Ik wil me aanmelden voor het webinar: