Live webinar: Obesitas en bariatrie van twee kanten bekeken

Aanmelden voor dit webinar is niet meer mogelijk. 

Let op: De fysieke bijeenkomst in Hotel Houten is vervangen door een live webinar. Het programma is alleen online te volgen!

Elk jaar ondergaan ruim 10.000 mensen bariatrische chirurgie (maagverkleining of gastric bypass) en de verwachting is dat dit aantal in de komende vijf jaar zal blijven toenemen. De ingreep heeft grote gevolgen voor de voedselopname en het metabolisme waardoor je in de gezondheidszorg steeds vaker cliënten tegenkomt met specifieke gezondheidsvragen.

Verschillende experts over de relatie tussen (ernstig) overgewicht, de darmmicrobiota en (mond)gezondheid. Uiteraard komen ook de aandachtspunten in de zorg voor post-bariatriepatiënten uitgebreid aan bod.

Na de succesvolle editie in november 2019 organiseert Science for Health de reprise van het congres “Obesitas en bariatrie van twee kanten bekeken” op 27 november 2020 via een live webinar!

Vrijdag 27 november 2020 (13.00 – 15.45 uur)
Kosten: €25

Omdat we je dit keer niet persoonlijk kunnen ontvangen met een hapje en een drankje hebben we een maaltijdvoucher t.w.v. €15 voor je gereserveerd bij Thuisbezorgd.nl. Hiermee kun je alsnog een maaltijd thuis laten bezorgen op de dag van het webinar!

Meer informatie over het programma? Bezoek de congrespagina!