Win toegang tot het Internationaal Yakult Symposium in Amsterdam!

Op 10 en 11 oktober is het zover! Dan strijkt het Internationaal Yakult Symposium (IYS) neer in Amsterdam. Na de lancering van Yakult in Europa in 1994 waren we een van de eersten met een focus op darmgezondheid en ook woorden zoals darmflora en probiotica waren nieuw.

Schijnwerper op darmmicrobiota

Inmiddels is darmgezondheid een hot topic en ontstaan er steeds meer initiatieven om het belang van de darmmicrobiota onder de aandacht te brengen. Precies waar Dr. Shirota, de oprichter van Yakult, in 1935 al hoopte! Tijdens dit IYS zetten we wederom de schijnwerper op de darmmicrobiota met sessies over kindergeneeskunde, vrouwengezondheid, hersen-darm-as en nog veel meer!

Speciaal voor onze trouwe nieuwsbrieflezers hebben we een geweldige prijsvraag. We geven zes vrijkaarten weg voor dit tweedaagse symposium (voertaal Engels) inclusief een feestelijk diner en overnachting! Meedoen is simpel. Klik op onderstaande link en laat ons weten waarom jij niet mag ontbreken tijdens dit IYS. Het is alleen mogelijk om deel te nemen als je werkzaam en woonachtig bent in Nederland.

Praktische informatie:

Actie loopt tot 9 juni!  

Datum IYS: 10 en 11 oktober Amsterdam incl diner op 10 oktober
Symposiumlocatie: Eye Museum Amsterdam
Programma: Bekijk hier het programma

Meer informatie vind je in de actievoorwaarden.

Doe mee aan de actie: