Replay webinar Focus op infectieziekten en het microbioom

Dit is een opname van een live webinar. Het is niet mogelijk vragen te stellen tijdens de replay. Heb je vragen naar aanleiding van het webinar, stuur dan een mail naar: info@scienceforhealth.nl.

Let op: accreditatie is alleen mogelijk als je ook het evaluatieformulier na afloop invult. De link verschijnt automatisch, sluit het webinar dus niet direct af!

In dit webinar gaat dr. Bas Haak in op de rol van het darmmicrobioom bij infectieziekten, het immuunsysteem, longontstekingen en de darm(microbiota)-long-as. Verder worden de onbedoelde nadelige effecten van het gebruik van antibiotica op de microbiota behandeld.

Spreker:
Dr. Bas Haak, arts en specialist in opleiding bij het Amsterdam Universitair Medisch Centrum (UMC).
Bas heeft in het kader van zijn promotie onder andere meegewerkt aan onderzoek naar de rol van de darmmicrobiota bij infectieziekten in het Memorial Sloan Kettering Cancer Center in New York. Tegenwoordig werkt hij op Interne Geneeskunde van het Amsterdam UMC en zet daar zijn onderzoek voort.

Accreditatie: KRM (2 Mondzorgpunten) en ADAP (2 punten)

Bekijk de replay Focus op infectieziekten en het microbioom

Ga hier direct naar de video. Na afloop kun je doorklikken naar de evaluatie (noodzakelijk voor het ontvangen van accreditatiepunten).