Webinar Focus op infectieziekten en het microbioom

De inschrijving voor het webinar is gesloten. Na 25 mei komt de replay beschikbaar (ook geaccrediteerd). Als je interesse hebt, kun je je via het onderstaande formulier inschrijven voor de replay. 

**Kijklink naar het webinar: klik hier**

Let op: het webinar is alleen te bekijken als je je van te voren hebt aangemeld. Wil je de replay zien? Meld je dan aan via het onderstaande formulier. 

Op donderdagavond 20 mei 2021 organiseert Science for Health het live webinar Focus op Infectieziekten en het microbioom. In dit webinar gaat dr. Bas Haak in op de rol van het darmmicrobioom bij infectieziekten, het immuunsysteem, longontstekingen en de darm(microbiota)-long-as. Verder worden de onbedoelde nadelige effecten van het gebruik van antibiotica op de microbiota behandeld.

Spreker:
Dr. Bas Haak, arts en specialist in opleiding bij het Amsterdam Universitair Medisch Centrum (UMC).
Bas heeft in het kader van zijn promotie onder andere meegewerkt aan onderzoek naar de rol van de darmmicrobiota bij infectieziekten in het Memorial Sloan Kettering Cancer Center in New York. Tegenwoordig werkt hij op Interne Geneeskunde van het Amsterdam UMC en zet daar zijn onderzoek voort.

Datum: 20 mei 2021 19.30 – 21.30 uur
Kosten: geen kosten
Accreditatie: KRM (2 Mondzorgpunten), ADAP (2 punten), ABAN (2 punten)

Ja, ik wil bericht ontvangen als de replay beschikbaar is: