Geaccrediteerde e-learnings voor gewichtsconsulenten

Wil je je graag online bijscholen? Meld je dan aan voor onze e-learnings en je bent in maximaal 2 uur per e-learning weer helemaal up to date. Je kunt de volgende e-learnings volgen:

Basismodule darmmicrobiota, pre- en probiotica: Van theorie naar praktijk
In deze module kom je alles te weten over de darmmicrobiota en waarom deze bijzondere verzameling microben onmisbaar is voor de gezondheid. Er is ook aandacht voor prebiotica en het verschil tussen probiotica en gewone gefermenteerde voeding. Uiteraard voorzien van praktische informatie waarmee je direct aan de slag kunt. Er is een uitgebreide literatuurlijst beschikbaar en er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van open source artikelen.Deze module wordt aanbevolen als nieuw ben in het vakgebied darmgezondheid of als je graag je kennis wil opfrissen.

Module gezonder oud worden: De rol van de darmmicrobiota en probiotica
Een rijke, diverse darmmicrobiota draagt bij aan een robuuste gezondheid. Door verschillende factoren neemt de diversiteit af naarmate we ouder worden. De impact hiervan op de gezondheid en kwaliteit van leven van ouderen komt aan bod in deze e-learning. Daarnaast wordt aan de hand van wetenschappelijke literatuur besproken bij welke indicaties het zinvol kan zijn om probiotica te proberen.

Meld je hier aan voor een of beide e-learnings: